fredag 29. juli 2011

lufta er nesten før alle

i dem 3-4 siste åra har je hatt et sammar-problem. Det blusser opp hørr sammar bare før å førtælje meg at denna årstida som du elsker mest tå alle, førtjener du itte nyte fullt ut. Jaså ser je, ja ser du. Javel. Iallefall, her er problemet:
je får røde prikker i panna!!!

så je dro tell legen i Trysil..
han sa "Har du hørt om Acne?" ehh hallo? Selvfølgelig har je hørd om Acne, je har en svart og en lys,. Begge har je kjøpt på Fretex og kløppt opp tell shorts. "Alstå Acne Vulgaris, det er kviser" sa`n. Herreland tenkte je. Kviser har je hatt i 20 år je vett da full høss`n dem sir ut. Je går da full itte åt legen fordi je har KVISER!!. "Slapp av, det går over etter ei stund. Hvor gammel var du sa du?". "Hejdå.."

så je sporde ei fin sjukepleier- venninne tå meg hø ho trudde det var. Ho var helt overbevist om at det var soleksem. Hmm.. kanskje en grunn tell at je bare får det om sammarn..

så da gjekk je åt en slekk hudpleier dame i en hud-butikk her i Skien, kanskje ho kunne gi meg nåen råd før å bli kvitt denna elendigheta.

dama var helt overbevist om at det var soleksem og ho var øssø helt overbevist om at ho hadde en perfekt kur..
 julepresangen, skattepenga, feriepenga og resta tå stipendet gjekk alt på en gang. Om itte detta hjelp skar je saksøke den sparkle dama.

dessuten klarde ho selge meg en mascara.. som je helst ville skulle verra bron, men ho insisterte på at je trengte svart, før da kunne je få så fine vipper som ho... "Hejdå..".

iallefall, da je kom hemmat lytte je jo teste ut vidunderkur`n. Men i svarte.. hø er det som lufter?? Je vett at je lufter en del tåfis om dagen, men SÅ ille kan det da itte verra...
yes, det var vidunderkemen åt 100 00000 kr.

je kunne jo itte ITTE bruke en krem je har brukt en førmue på.

Je har enda itte sitt nåen førskjell, men je lytt bare gnu på skar flaska bli tom fyrri juleferien. Ingenting er mer usjarmerende enn tåfisluft blande med ribbelufta på julkvelden. 

så om du plutselig kjenner e tåfis-luft streifende forbi deg på gata, kan det hende det bare er je som prøver å få bukt med acne/eksemen min

tirsdag 26. juli 2011

fine følk

i går gjekk je og herligheta i fakkeltog som så mange are i Norge. Vi var hele 50 000 i bare Skien. Je blir så stolt og rørt over alle. Likj dekk så gøtt. 
politiet likj vi. smukk
på kvelden vart det rummy med fine følk. vann itte akkurat. Sabla dårlig på spell en lytt bruke mer enn tri hjerneceller på

følk er fine, Jens Stoltenberg er fin, kongefamilien er fin, dekk er fine.

mandag 25. juli 2011

vi lytt ta e pause skar vi klare fortsette


når en egentlig itte får tenkje på nåe anne, lytt en tenkje på nåe anne. Je har tenkt og tenkt, tru meg, men en gang i blant lytt vi ta en pause. Vi lytt eta kake, vi lytt gå på kafè, vi lytt ha besøk tå vælas beste Anne og vi lytt gnu øss i lag med vælas venner. Vi lytt øssø kose med pusen, pleie rosene og eta sushi. Fordi vi lytt læ, vi lytt smile, vi lytt juble, vi lytt pynte øss. Får vi itte pauser klarer vi itte tenkje på det vi egentlig skar tenkje på når vi lytt tenkje på det. 
je tenkjer på dekk

slekk er det, vi lytt bare.

torsdag 21. juli 2011

gøtt åt øss

ja har sagt det før, og ser det jenne en gang tell. Je ELSKER CocaCola sine bilder før tida. 
nesten så je bestiller cola bare fordi den er så fin, itte fordi den smakar gøtt, før det gjør`n itte. 

how to make a gif

jo no skar dekk hørre. Je og herligheta gjekk ut og åt etter je hadde vurri på jobb i dag. Vi prøvde finne ut sist gang vi var ute og åt, bare vi to. Ingen tå øss kom på når det var. Betyr det er altfør lenge sia! Iallefall, det var trivelig og gøtt. Vi prate om bryllup, 8-års dagen, jobben, dagen i dag, været, kafeèn, sko, klær, hår, maten, mønster i rumpa, musikk og alle andre positive ting. Gøtt åt en mørbanke ME- prege krøpp. HURRA før varmt vær, god mat, en god herlighet, krydderbrød og øss. takk

mandag 18. juli 2011

rødt og søtt i hagan med det rare i

da je kom at ifrå jobb idag oppdage å mye rødt det var i hagan vår plutselig. Je har jobbe så mye at je itte har lagt merkje tell å mye bær vi har fått. Helt fantastisk store bringebær, deilige kirsebær og store røde rips! Før å nevne nåe.. 
dessverre har fugla rukki å eti opp neste all kirsebæra fyrri je fekk snudd meg. 
uansett, her sir dekk å fin bringebæra er. HURRA! Lars Monsen likj øssø bringebær. DOBBELT HURRA!
lyst på bringebær, kirsebær, rips, solbær, plummer, epler ell jordbær? Kom hit davel!

søndag 17. juli 2011

je likj deg

hurra før camillas jebuss
champagne for bursdagsbarnet
også vart det brått slutt på sammarn.
this is my day

je likj følk, je likj dekk, je likj lørdager, men kanskje enda mer syndager. Je likj at en kan tenkje at en har hatt en fin dag, e fin kveld og vurri ilag med fine følk. Je likj at det regner når en itte treng bry seg om det og at det er sol når en treng bry seg. Je likj at en kan drekke champagne fordi følk er fine, je likj at en kan ta med dem fine følka ut på brostenstur der je likj at 15 cm hæler itte fungerer slekk dem skar. Je likj brusen je kan drekke hele syndagen utta å lytte gå på do en eneste gang. Je likj at det er lørdag bare en dag i vekkua. Je likj at en kan kysse enan utta å verra forelska. Je likj at en kan kysse enan og verra forelska. Je likj at en itte treng ta på seg deodorant under arma fordi en bare likj å verra med seg sjøl. Je likj at tv`n står på hele dagen slekk at en kan skøtte bort på`n om en treng fri ifrå hjernevirksomheten nåen minutter. Je likj følk som er snille med are følk. Itte minst likj je kjekke gutter og fine jenter som er så kjekke å sjå på. Slekk som deg.
hø likj du?

fredag 15. juli 2011

udate


je har vurri på cafè og restituert med søteste guro og fineste kaja. Je har vurri i oslo med fineste følk og eti middag og hatt koversasjoner i telefonkiosken. Je har vurri på Wrightegaarden på Bo Kaspers knall konserr. Og itte minst har je luggi på verandaen, eti alskens gøtt vi har i hagan, blant anna den stoore bringebæra. Je har øssø gnudd på med læsinga, som forøvrig går uhørvelig tregt. Målet er å bli ferdig i løpet tå sammarn. Men når sammarn no allerede er halvvegs og je er bare på side 60 tå 500 kan detta sjå litt mørkt ut. 
ellers går det jaggu i jobb, jobb og atter jobb. Hurra for ferie og sammar!