onsdag 23. februar 2011

digre kjærringer ø pizzasnurrer

je gjekk altså ut en tur i dag da. Tenkte at je sku slå på stortromma. ARE ganga je går ut denna vekkua her. HURRA! Det snyr diigre kjærringer her.

 Selvfølgelig når herligheta itte er heme så han kan måke, så snyr det. Han har vurri borte i to vekkur no, og det har snydd i to vekkur. Herllig!
Je vasse bortover her i sny`n. Men det var GOD sny. Det kjentes ut som om je vasse i lette fjør. Gøtt.
MEN. Je har itte sø god træning på detta med å gå turer å slekk. Er itte nåe je gjør hør dag. Derfør er je somregel sjelden komfortabel med slekk syssel. Je blir veldig fort stresse når je sir at are går turer mye bære enn det je gjør. Dem sir ut før at det er nåe dem gjør hør dag! Je lurer på høssen dem får det tel, før når sant skar sees- gjør dem virkelig detta hør dag? Neeej, trur je itte. Je trur bare dem later som. Dem har øvd på detta med å late som at dem er gode på å gå turer og sjå spreke ut. Så da tenkte je at je fekk øve litt je ø.  
sjå på a. Detta sir det ut før at ho har gjort igrunnen hør dag sia ho kunne gå på bena sine! Den fødte tur-gåer! Rød i kinna, ittnå sminke, ø sny alle stan! Er det itte detta som er oppsrifta? Je følte meg veldig god på å late som.
som belønnin før at je var så flink tell å late som om je var den fødte tur-gåer, kjøpte je meg en Litago! Den snydde ner.
følka je møtte var akkurat slekk som han åt venster her. Sjå da. Sir ut som`n itte gjør nå anna enn å gå turer. Je møtte øssø en slekken som han åt høger. Han såg ut som slekk je følte meg. Stakkar, han var dårlig tell å late som. 
på væg hemmat stod det en dusj i vægen. Jaja tenkte je, hø vett je om hø som pleier stå i væga, je som omtrent aldri går på dissa væga. Så je late som om det var helt normalt med en dusj i gata, og gjekk pent førbi den. 
je tenkte faktisk å prøve å vise dekk å mye det faktisk har snydd på ett par timer i dag. Så je skulle måle det med Litago boksen. Dekk sir den ligg neri der nåen stan.

 
 også hadde je lyst tel å putte meg sjøl neri snyen! Både opp ner og riktig væg.
ja,  der låg je.. Je fekk dessuten teste ut jakka je skar ha på meg under VM je skar på tell neste hælj. Når en itte har nåe penger tell å kjøpe seg ny jakke, så tager man hvad man haver, da blir det nok denna ja! Je vart hverken bløt ell kald. Gøtt
etterpå fekk je nåe rart før meg. Je fekk så lyst på pizzasnurrer. Øssø har je fått en slekk`n fin kjøkkenmaskin je itte har brukt før. Je satt in støtet!
artigste med hele matlaginga var at det såg slekk ut neri der!
dem vart itte helt slekk som på bildet på internett, men nåe i samma dur`n. Håper herligheta blir glad før pizzasnurrer i kveld! Det er igrunnen det eneste å et apå her i huset før øyeblikket, så det lytt`n.

I dag har je følt meg SÅ flink! Je har gått tur OG laga pizzasnurrer! Det vil se at je har opparbeide meg en god sum med god samvittighet. Den kan je bruke tell å glåme på tv`n samtidig som je teller ner tell herligheta kjem att i kvæll. Da skar je gi`n en så stor klem at han kjem tell å skjønne gøtt høffer han elsker meg så høgt! 
No skar je vise dekk hø je gjør når je venter på herligheta:
teller ner tell herligheta kjem mens je sir på tv
blir tullete i huvvu mens je venter på herligheta og sir på tv


glær meg tell herligheta kjem mens je sir på tv

Kos dekk i kvæll. Je skar no kose meg med pizzasnurrer, tv og digre kjærringer uttafør glaset. Gøtt

je vil førresten anbefale å læsa detter innlegget tå Caroline Berg Eriksen om di itte allerede har gjort det. HEIA!

4 kommentarer:

  1. Du sir ut som en ordentlig turgåer, Ragnhild. Du er god på å late som! Men høkken har sagt at du later som? Du GÅR jo tur? Altså er du turgåer. Når je sir på bilden tå deg å tå Caroline BE lurer je på om det er bare pene jenter som er sammen med fotbållspellerer? Ell er det fotbållspellerer som væljer damer etter utseendet? Så alle are, som sir normale ut, og som måtte ha lyst tel å varra sammen med en fotbållspeller, dem har ingen sjans? Detter får je spørre herligheta di om neste gang je sir'n. Vi ses nok neppe fredag, før vi skar itte på stafetten. Vi har itte engang lyst tel å late som om vi er slikke fresklufts-VM-tilskuerer!

    SvarSlett
  2. Je lurer på en ting. Har du kålrotstappe oppi pizzasnurren'?

    SvarSlett
  3. En ting tel. Kålrotstappe frå Toro er ittno å bruke penger på. Kjøp e kålrot, kokn i buljong, mos og ha i smør, salt og pepper. Slør Toros fem ganger neri støvla og er billigere og mye bære før krøppen. Toro er før tør-itte-laga-mat-sjøl-følk, og der er da itte du! Hør på a tante nå. Ho vett som vanlig best.

    SvarSlett
  4. hei tanta i frå øst!=)
    så bra det sir ut før at je itte later som! Da har je gjort jobben min bra. For dem som itte er gode på å late som, er stresse når dem går, dem snubler litt, har liksom itte klea på stell ø glømt lua. Men je tok alle førhøndsregler(slekk je har sitt dem gjør på tv), og det funke! Så ja, je var en turgåer, og følte je såg fryktelig god ut.
    Angående kjærester åt fotbållsparkarer: Nei altså, no nevnte du bare to tå mange som er i lag med fotbållsparkarer. Je vett itte om alle er pene ell itte, men je vett ialefall at det er fryketlig mange førskjellige følk som er i lag med fotbållsparkarer. Og ja, je væljer tenkje at alle er pene je. Men.. det er jo dem fleste, er dem itte?
    angående frædan: je tenkte nemlig om je sku kanskje ligga hos dekk skjønner du? men det kan vi prate nærmere om.
    angående kålrotstappa i frå toro: Den lå oppi mikseren gitt når je tok tå lokket. Det er derfør den ligg der. Har aldri kjøpt det før, ø usikker på når je skar bruke den, sia je aldri et kålrotstappe. Men kanskje je skar begynne!Om je skar det, skar je laga det slekk du ser. Sia du ser du vett best=)Nåe je er overbevist om at du gjør.
    førresten: tør-itte-laga-mat-sjøl-følk=ragnhild. sjøl om je vett du ville tenkje ansless om meg.
    HURRA!

    SvarSlett

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!