lørdag 30. april 2011

korps og jordbær = mai


herligheta og je var nemlig på grilling hos skjønneste Tonje og Steffen i går skjønner dekk. Det er så triveliiig! Årets første grilling- check.
også i dag så har je lest tell eksamen som dekk sir. Jo fordi je har liksom itte ta løv tell å ta pauser i læsinga om je itte gjør nåe fornuftig... da blir det rocking før alle penga.
men da je sto der å vrikke på rumpa og rocka før harde livet hørde je nåe tuting og hamring. KORPS! HURRA før at mai her her! Je kutte ut på gata førr å ta bilde tå dem, men dem svingte fyrri je fekk sukk før meg, så detter vart det beste bildet. Je kan se på bakgrunn tå min fantastisk lange korpserfaring at det er bra dem øver.
også skjønner dekk, dekk je værdas fineste gave rett i fanget! jordbær! Dagen var redde.. først korps jordbær! Hello heaven! Og gjett høkken som dale ned ifrå himmer`n der med detta som er gøttere enn gøttest. jooo...
 Grete! hello stranger! Takk kjære alle før at ho ville tilbringe litt jordbær-tid med meg. Je blir så glad at je lytt hoppe litt på gølvet no.. *hopp*. sjå på a... flott
 du vett livet er gøtt når du kan sitta ute i bikini å drekke øl! Je tenkjer at det er lørdag og at slekk er løv.. sjøøøl om det er eksamenstider. gøtt.

husk å gå inn på facebook sida tell bloggen og trykk "liker"

translation:
i went barbecuing with mye friends Tonje and Steffen yoesterday. Today I`ve studied, working out with my hoop, and eating strawberry with mye friend Grete.

5 kommentarer:

  1. HERLIG!!! Både med korpsmusikk og jordbær:) Dette har jeg også opplevd i dag Ragnhild. Har vært på Gulsetdagen og der spilte skolemusikken.Og der spiller farmors gullgutt Marius på 12 år saxofon:) Flott å se de marsjerte og spilte marsjer.Og de starta sist høst. Jeg er veldig imponert. Etterpå satt vi på terrassen og koste oss med jordbær og vannmelon. Nyt de fine dagene Ragnhild og lykke til med eksamen:)

    SvarSlett
  2. Hei Ragnild:) En stund siden Ål nå. Håper alt står bra til med deg og dere:) Måtte legge inn en hilsen her etter å ha fulgt med på bloggen din en stund. Kjempe fin og morsom å lese :)Ha en super mai måned:) Klem fra Silje Olimb

    SvarSlett
  3. oddemor: Så gøy! Ja korps og jordbær er gøtt båe dela. Artig å ha nåen en kan heie litt ekstra på øssø=).
    Silje: Så utrulig trivelig å hørre ifrå deg att! Og veldig artig at du føljer med på bloggen. Her er det fint, håper alt er fint med deg øssø. GØTT! Kos deg i mai du ø. HURRA

    SvarSlett
  4. Tanta fra øst1. mai 2011 kl. 12:43

    Lykke til med eksamen, Ragnhild! Oppladning med øl, jordbær, korps og hoftevrikk og ikke minst jordas mest positive jente kan ikke gi annet enn gode resultater. Stå på, snart er det sammarn!
    Klem

    SvarSlett
  5. tusen takk, Tanta fra øst.=) trivelig med stor T.
    stå på du øssø. Vi sees full åt sammar`n, hvis itte før. HURRA

    SvarSlett

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!