torsdag 24. mars 2011

je tenkjer på detta her skjønner du

je sitt her å tenkjer på
den ganga je var hos søteste Linn og det var slekken stemning
je tenkjer på å søt ho er. står der å later som om ho knasker smash dagen lang. men fakta er at ho serverte bare frukt og grønt. det var nemlig je som hadde med denna!haha søteste. gøtt
je tenkjer øssø på detta..namminaaam!
je tenkjer på hø gøtt han monsen har det her. ingen bekymringer anna enn om han får nok kos ifrå herligheta. Og det får`n.!
je tenkjer på å gøtt det er å verra en pus. En kan søvva når en vil, eta når en vil(hvis han itte lytt slanke seg da, nåe han snart lytt!), få kos når han vil(iallefall om herligheta er heme), leke når han vil. pluss at han slepp å skrive eksamener. Eneste monsen treng å tenkje på er høffer i huleste je står der med en dings over han utta å kose me`n!

i dag fann je ut i siste lita at je lytte på skula. Da var det bare å dure opp tell Bø. På veg hemmat lytte je stoppe før å kjøpe kaffe.
så plutselig stod je der da. inni prøverommet med en kjole på. "RAGNHILD GALAASEN OLSEN nå drar du deg HEMMAT du har EKSAMEN!!" skrek je inni meg åt meg sjøl der je stod. Je gjekk med halen imilla bena hemmat.

førresten. Je har snart jubileum! I mai har je (førhåpentligvis) bestått min 20`ende eksamen på snart to år ved høgskula i Telemark. whaaaat?! HURRA!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!