fredag 25. mars 2011

tilstanden

 har førresten funni ut at je har to symmetriske føflekker som dekk sir. Bortsett fra at den ene er blå og den andre er bron. Det er full en del tå den resten så symmetriske og normale krøppen je har.
lurer liksom litt på når denna sola har tenkt å gå bort. Skar den stå å stirre på meg helt tell je er ferdig med eksamen, for så å førsvinne når je er ferdig?! Ja en kunne bare prøve. Iallefall står`n der no å lær tå meg. Lær tå at je sir på`n igjønnom glaset. Lær tå at je sitt her å sturer inne hele daga, mens alle are er ute å koser deg me`n. Lær tå at je et, søv, læs og skriv på samma plassen. Men je skal læ så gøtt telbake i juni. Før da skar je sleeeeke i meg denna sola. Je skar sleke så hardt at den har lyst tell å spy tå meg og den dårlige ånda mi. Je skar læ så hard telbake at stråle-arma hass lytt hølle`n før øra. MUHAHAHA! Og ja, han kan bare prøøøve å itte vise seg!

førresten, je fann nåen pinjekjerner i dag, som hadde gått ut på dato(som alt anna her i huset), øssø tenkte je å steke dem. Je har jo altmett hørd at det er så luksus med slekke pinjer. Så je tenkte je skulle unne meg detta. Men dem poppe itte! Je vente på at dem skulle poppe i panna, for det har je hørd at dem kan gjørra, ell er det solsikkefrø? ell er det nåe anna?Pinjekjernera vart iallefall svarte tell slutt...

2 kommentarer:

  1. Sola kjem nok att, den. Du kan jo ta deg en tur ut og gå en tur og sjå på sola en halvtime sjøl om det er eksamen? Så får du lufte' hjernen samtidig :-). Je har aldri hørt om at pinjekjerner popper. Bare bronsk dem lett i panna, kom i høg å visje på panna ganske ofte, så dem itte svis. Dem er veldi goe, men det er mulig at dem er litt harske hvis dem har gått ut på tia. Smak på en først (neste gang du finn nåen som har gått ut på dato), så kjenner du. Ha en fin fredag!

    SvarSlett
  2. ja det var jammen gøtt å hørre. Da skar je prøve å bronske å visje dem neste gang! God hælj!

    SvarSlett

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!