torsdag 30. juni 2011

betong-vennlig skrøtt? itte det nej..

make an animation
sammarhelsning ifrå meg tell deg, Ja det er sydvest og genser vær akkurat no. 

je driv faktisk å jobber før tida. Så om det regner en skvett el to gjør det ittnå. Je er uansett inne, og om je skar ut, er det bare å dra på seg sydvesten. Gøtt er det. Før i Skien regner deg som om det skulle vurri Bergen før tida. Gøtt. 

å jobbe inne på betong gølv gjør at en får en smule vondt i bena, ryggen og nakken, spesielt når en itte er så ihugga betong-vant ifrå før. Det er da je spør. Høffer i huleste er det ingen som lagar betongvennlige sko??? Je vil påstå at 80% tå Norges befolkning nyter gøtt tå øss betong-gølv-arbeidera. Høkken blir itte mer lykkelig tå ett plagg ell to mer. Ell et skopar ell et sjal tell?? Vi betong-gølv-arbeidera førtjener bære. 
Altsø ja.. je har hørd om joggesko, men bare sjå her da:
detter er betong-vennlige sko. Hø slags institusjon er det dissa kan brukes i utta om sjukehjem og aldershjem?  Og ja, kanskje bak skranka på NAV.. men der går en jo uansett itte så mye at en treng slekke 90- talls sko. Slekke sko bør itte vises uttafør institusjonens fire vegger. En blir faktisk en smule deprimert tå å sjå på dem. Je har altså itte per dags dato funni nåen sko som er betong-vennlige nok før mine ben. Nåe som gjør at hør dag je går hemmat ifrå jobb sir je ut som om nåen har slått inn Jesus-spiker i fota mine, pluss at det sir ut som om je har en bajs i rumpa.. SAMTIDIG! 

så om dekk itte vil at je skar sjå ut slekk før resten tå livet lytt nåen tå dekk barmhjertige følk finne opp slekke sko som detter:
..ell detter:

men MED betong-vennlige tryllekunster i! takk

søknaden er herved sendt. Dem som finner opp ett par skar få en kram. Bør verra betaling nok..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!