lørdag 18. februar 2012

vixenkunst

den 14. februar var det Vixen Blog Awards. Altså det vart kåre beste dagens outfit blogg, årets moteblogg, årets fotoblogg, årets kjendisblogg, årets sminkeblogg osv osv osv. Den gjeveste prisen er full årets blogger:
gif maker online
yeeey! Hanne Sigbjørnsen har bloggen TegneHanne. Je er en bitteliten fan og har skrivvi om bloggen før. Sjekk det HER.

je menner nemlig det var på sin plass. Blant alle rosa, mote, fashion, cupcake, trening og sminke bloggere vann den alene enestående Hanne Sigbjørnsen sin TEGNEblogg!
det føltes omtrent slekk her(om blogger hadde funnis i papirutgave):
misforstå meg rett, andre bloggere er en stor inspirasjon både på den ene og den andre måten, men TegneHanne er en blogg som befinner seg i sjiktet over alle are. Det ligg før det første mye arbe bak hørt innlegg, før det are er kreativiteten og den kunstneriske evnen stor og før det tredje skiller den seg ut og er unik.

slapp av, je er ingen stalker eller nr1.fan med ulimske hensikter
je vil bare takke Hanne Sigbjørnsen før at ho er som ho er og at akkurat DET gjør at ho vinn ÅRETS BLOGGER for denna unike bloggen. 


heia tegneblogger, heia kreativiteten, heia kunsten og heia Hanne!HURRA!

gif maker online

4 kommentarer:

  1. Jeg håper ikke du mener at de andre som vant priser eller var nominerte ikke har lagt mye arbeid bak hvert innlegg? Mange av de som vant er for eksempel fotografer. Mener du at dette ikke er en kunst? Det ligger mye kreativitet og kunstnerike evner bak bildene som blir tatt også. Har du lest de andre bloggene som vant? Burde kanskje sjekke fakta før du skjærer alle over en kam?

    SvarSlett
  2. Hei anonym.=)
    Je sett veldig pris på kommentarer og telbakemeldinger på innlegga mine.
    Detter er på ingen måte "slakt" tå are blogger, men heller en hyllest tell Hanne Sigbjørnsen sin blogg. Nettopp fordi det er en tegneblogg, nåe det finnes få tå, og at det derfør blir ekstra artig at en slekken blogg tar en slekken pris.
    Selvfølgelig ligg det mye kreativitet og kunstneriske evner bak are blogger. Og som du sjøl ser så er mange for eksempel fotoblogger helt fantastiske! Og mange legg mye arbe i det. Ja, guri, je læs masse blogger, blant andre dem are som var nominerte, og je tykjer flere er fantastiske, og som je øsse skriv i innlegget så er dem en stor inspirasjon(Nåe som igjen gjør det ekstra artig for en tegneblogg å vinne, når konkurransen er så hard).
    Det er på inga måte meninga å skjære alle over en kam, je vil bare hylle en etter min mening velfortjent vinner tå "Årets blogger" prisen.
    hurra!=)

    SvarSlett
  3. Ok. Takk for svar. Følte først at det var ett lite angrep på bloggverdnen generelt, i og med at du fremstiller det som at alle andre blogger er rosa. Uansett har alle forskjellige meninger, og vi liker forskjellige ting. Om du har sansen for Hanne, så er jo bare fint for deg. Følte bare at det du skrev kanskje kom litt feil ut, og at det var veldig negativt mot alle andre blogger. Når sant skal sies, er det mange rosablogger ute å går, men også utrolig mange flinke bloggere som legger mye arbeid i bloggen sin, noe du tydeligvis vet mye om:)

    SvarSlett
  4. hei igjen anonym =)
    Ja guri, det er mange flinke bloggere der ute. Og je læs både rosa, blå, grå, gule og lilla. Om du skjønner=)
    Vi kan iallefall værra enige om at dyktige bloggere, finnes det mange tå. Og bak dem ligg det mye arbe.
    Somsagt var det itte meninga å angripe nåen, men å sette det hele litt på spissen.
    Hurra før at vi er førskjellige. Det er jo derfør det er så artig og inspirerende å læse andres blogger.
    Ha en fin kveld videre =)

    SvarSlett

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!