torsdag 15. mars 2012

rødt

ja, je har en slekken dag(slekken måned, slekket år) der en itte får gjort nåe. Og det er ALLER helst skulle gjort blir det ALLER mest vanskelige. Aj aj aj. Je har en bachelor. Yes boks. En bachelor skar helst bli gjort fyrri je ser ja åt herligheta. Men hvis en har en slekken dag(slekken måned, slekket år) der en itte får gjort nåe, hø skarn gjørra? 

bachelor har faktisk e ferj. Den er rød. Nåen ganger kan det bli så mye rødt at en itte klarer fokusere på nåe anne enn at det har blitt så mye rødt. Ca slekk blir det:
animated gif maker

så no går je rundt her da, med detta røde greiene som har vuksi opp ifrå inni der. Tell slutt blir det så tungt at je nesten itte klarer bæra det:

flaks før meg så pleier det altmett å ordne seg før snille piker. Er bare om å gjørra å verra litt snill =) Det er plan B.

2 kommentarer:

  1. Å, no kjenner je at je har vondt tå deg, Ragnhild. Tidspress!!! Men kos deg mæ systren dine i helga, så kjem kanskje inspirasjon dettende ne' i huvvu ditt om månda'n:) Are ferjer på greien som veks tur huvvu ditt da, tenkjer je:))
    Mamma

    SvarSlett
  2. itta ha vondt da. Kjem ittnå gøtt ut tur det!.
    jada, no regner jeg med inspirasjonen kjem strømmendes på snart. Sitt bare å venter i spenning =)

    SvarSlett

Takk førr at du skriv åt meg. Je blir så glad!